top of page

Services

Providing Everything You Need

WEDDING DANCE COURSE 

VARFÖR LÄRA SIG EN BRÖLLOPSDANS?

Imponera på din familj och vänner med en oväntad, överraskande BRÖLLOPSDANS-rutin!

Låt oss hjälpa dig att lysa på din stora dag! 👰
Vi kan förbereda en enkel skräddarsydd rutin åt dig! 🤵

Vi erbjuder en välkomnande, avslappnad och vänlig atmosfär där du kommer att känna dig helt bekväm i en studio med speglar och trägolv.
.
Låt din bröllopsdans koreograferas professionellt åt dig av Alba Lopez och/eller hennes gästlärare.

Du kommer att dra nytta av att ha en lärare som lika mycket kan lära ut Lead and Follow-teknik och styling som arbetar med er båda samtidigt. Detta kommer att avsevärt underlätta och påskynda ditt lärande genom att få din stil och dina steg rätt från början.

WHAT DANCES WE CAN TEACH YOU?

Choreographed routine for you in:

- Salsa
- Merengue
- Bachata
- Kizomba (the African Tango)
- Swing.

We will tailor-make the simplicity and/or complexity of the moves to fit your personality and ability to ensure that you will feel and look good at the same time during your show.

Read more 

HUR LÅNG TID TAR DET?

BOKA DITT BRÖLLOPSDANSPAKET!

HUR ÄR MED MUSIK OCH DANS?

VAD SKA HA, VAD SKA TA MED?

kontakta oss via mail om du  vill boka 

info@ritmolatino.se

långsam dans
I ett möte

FÖRETAG RÖRELSE PROGRAM

Kul på konferensen

Har era deltagare suttit ner hela dagen? – Ha en danslektion! En rolig aktivitet som ger tillfälle att sträcka på benen och ha riktigt kul!

För att få ut maximalt av en konferens är det viktigt att blanda in övningar där hela kroppen aktiveras. Många gånger blir det mycket stillasittande vilket tröttar ut deltagarna och minskar deras förmåga att fokusera och vara kreativa.

Ett enkelt och skojigt sätt att aktivera deltagarna på din konferens är att låta dem dansa. Det aktiverar hela kroppen, från huvudet ända ner till tårna. Det aktiverar den kreativa delen av våra hjärnor eftersom övningarna innehåll moment som utmanar både koordination, balans och samarbete. Att dansa är dessutom en utmärkt teambuilding-övning som alla kan delta i.

Vi har många års erfarenhet i att underhålla och engagera i olika sammanhang. Vi kommer gärna till just din konferens och har en lektion med deltagarna, självklart kan vi även bjuda på lite uppvisning som inspirerar och livar upp.

Behöver du ytterligare information då kan du maila oss till info@ritmolatino.se 

Våra kunder 

*Bollnäs Kommun

*Watek AB 

*Kilafors Skola 

*

Stang-up-möte
Dance Show

Eventet

Med en häftig dansshow med proffsen kan du leverera det där lilla extra när det kommer till underhållning som engagerar publiken!

Vi uppträder på många olika event och har en bred repertoar som roar och underhåller din publik genom dansens starka uttrycksform. Showen kan vara kortare eller längre och utformas så att den passar dina förutsättningar helt och hållet. Det ställs inte så stora krav på lokal mer än att man behöver kunna spela musik.
Underhållningen kan även bli mer interaktiv genom att vi blandar in dansundervisning som en del av showen, något som är mycket populärt. Det kan också tas ytterligare ett steg genom att undervisningen följs upp med en liten danstävling, de flesta gillar tävlingsmomentet som också fungerar som en bra samarbetsövning för din personal.

CONTACT

US

Tel. 0761395921

Stationsgatan 1 

82330 Kilafors 

Gamla komsun lokal mitt i mot Hälsocentral 

VISIT
US

Monday - Friday

Saturday 

Sunday 

 

TELL

US

bottom of page