top of page

Services

Providing Everything You Need

MÖHIPPA & GRUPPER

Möhippan är en av de viktigaste dagarna i livet. Det är då blivande bruden får tillfälle att samla och fira med sina nära! För oss är varje möhippa unik, precis som varje blivande brud är unik, det är viktigt att ni får en avslappnad, glädjefylld stund och att danspasset blir så minnesvärd som möjligt. Det är så fint att se värmen och kärleken som finns i gruppen. Efter alla dessa år blir vi fortfarande lika glada över att så många väljer att fira sin möhippa med oss. 

Varje workshop 

Inför varje workshop läggs mycket tid och omtanke för att ni ska trivas och njuta av er stund med oss. Danspasset är helt skräddarsytt efter er, tex om ni vill ha med några av era favoritlåtar eller egen koreografi till gruppen.

Vi är specialiserade inom olika dansstilar, och det är möjligt att kombinera. Passa på att dansa reggaeton och brasiliansk funk- explosiva danspass fulla med attityd ,Rör kropp och själ till feminina element och sensualitet (Latin Femvibe). Söker ni ett lugnare pass går det bra med tex Elemental Flow, en klass inspirerad av naturen, elementen och att känna in kroppen.

Det finns även möjlighet att boka andra typer av pass, med tex holistiskt innehåll, lugnare pass med skapande dans mm. Vi samarbetar även med aktörer inom andra konstformer, det är fullt möjligt att ha tex akrobatik eller slagverk, ett yogapass m.m. 

För er som gillar lyx

För er som vill ha det lilla extra, finns möjlighet att beställa till lyxpaketet. Då fixar vi iordning bubbel, snacks och frukt till er när ni kommer. Väldigt uppskattat! Fråga oss vid bokning.

boka via info@ritmolatino.se 

I ett möte

FÖRETAGS RÖRELSE PROGRAM

Vi får ofta förtroendet att dansa, undervisa eller samarbeta med företag och organisationer som vill höja stämningen på konferensen, fredagsmötet, liva upp företagsfesten eller göra något nytt och annorlunda för sina kollegor. Här kan ni boka workshops, uppträdanden eller varför inte ett bollplank när ni planerar eventet. Nedan kan ni se vad vi kan hjälpa till med för att ert event ska bli lyckat och minnesvärt.

Våra kunder 

*Bollnäs Kommun

*Watek AB 

*Kilafors Skola 

*

Stang-up-möte
Dance Show

Eventet

Med en häftig dansshow med proffsen kan du leverera det där lilla extra när det kommer till underhållning som engagerar publiken!

Vi uppträder på många olika event och har en bred repertoar som roar och underhåller din publik genom dansens starka uttrycksform. Showen kan vara kortare eller längre och utformas så att den passar dina förutsättningar helt och hållet. Det ställs inte så stora krav på lokal mer än att man behöver kunna spela musik.
Underhållningen kan även bli mer interaktiv genom att vi blandar in dansundervisning som en del av showen, något som är mycket populärt. Det kan också tas ytterligare ett steg genom att undervisningen följs upp med en liten danstävling, de flesta gillar tävlingsmomentet som också fungerar som en bra samarbetsövning för din personal.

WEDDING DANCE COURSE 

Imponera på din familj och vänner med en oväntad, överraskande BRÖLLOPSDANS-rutin!

Låt oss hjälpa dig att lysa på din stora dag! 👰
Vi kan förbereda en enkel skräddarsydd rutin åt dig! 🤵

Vi erbjuder en välkomnande, avslappnad och vänlig atmosfär där du kommer att känna dig helt bekväm i en studio med speglar och trägolv.
.
Låt din bröllopsdans koreograferas professionellt åt dig av Alba Lopez och/eller hennes gästlärare.

Du kommer att dra nytta av att ha en lärare som lika mycket kan lära ut Lead and Follow-teknik och styling som arbetar med er båda samtidigt. Detta kommer att avsevärt underlätta och påskynda ditt lärande genom att få din stil och dina steg rätt från början.

WHAT DANCES WE CAN TEACH YOU?


- Salsa
- Merengue
- Bachata
- Kizomba (the African Tango)
- Jive 

- Cha cha. 

eller välj 

HUR LÅNG TID TAR DET?

BOKA DITT BRÖLLOPSDANSPAKET!

HUR ÄR MED MUSIK OCH DANS?

VAD SKA HA, VAD SKA TA MED?

kontakta oss via mail om du  vill boka 

info@ritmolatino.se

SDO_logo_text_center_3x (2).png

Vi är medlemmar i SDO, Sveriges Dansorganisation, som står för kompetens, kvalitet och utbildning.

Våra lärare är utbildade via förbundet inom flera olika steg och stilar.

logo_wadf_200.png

Vi är medlemmar i WADF, world artistic dance federation som: 

  •  involve all levels of dancers in Worldwide Artistic Dance competitions.

  •  revitalise the methods of teaching dance in all parts of the World

Vi kan tävla internationell

 

We learn from the past, we live in the present and we look for the future!

bottom of page