Meet The Team

Alba Lopez

 Instruktör/ grundare av Ritmo latino

Alba  kommer från Latinamerika född i Caracas – Venezuela  har dansat latinamerikansk folkdans sedan barnsben.

Redan i tonåren väcktes hennes intresse för salsa och har framgångsrikt dansat under flera år och tävla i både salsa och andra latinamerikanska rytmer har erfarenhet som dansare och instruktör. Hon vill sprida sin kunskap, entusiasm och glädje och sin passion för dans, musik och träning.

Alba har en enorm karisma och  har gått på olika dans akademier under sin uppväxt och har lärt sig olika andra danser ( flamenco, jazz, b.a). Men hon ska fokusera på att du ska lära dig att dansa socialt, inga krångligheter bara dansglädje och gemenskap.

'

 Albas kurser:

SALSA NYBÖRJARE 

SALSA FORSÄTTNING

RITMOLATINO KIDS

GUAGUANCO LADIES

Mary Mojica

                        
Denna vackra Kubanskt är född och uppväxt i Habana-Kuba redan vid 6 års ålder dansade hon på scen och har sedan fortsatt dansa.
Hon dansar inte bara salsa utan behärskar även många latinamerikanska folkdanser.

2016 flyttade hon till Sverige och jobbar nu som dansinstruktör hos oss, bland annat. Sin fritid tillbringar hon med sin familj, på dansgolvet, och att dansa i vårt team Guaguanco Ladies

Hon älskar att stå på scenen och hennes karisma och feminina dansstil drar allas blickar till sig.

Viktigast när man dansar är att man har roligt!! På mina kurser kommer du få lära dig hitta ditt eget uttryck i dansen med stort fokus på känsla i dansen.

Marys kurs :

RUMBA LADIES STYLE

GUANGUANCO LADIES