Anmäla
 Intresseanmälan 

 Lämna gärna en intresseanmälan att fylla i formuläret nedan. Vi återkommer med mer information när det närmar sig.

Anmälan är bindande, dvs har du fått bekräftelsemejl med inbetalningsuppgifter är du skyldig att betala deltagaravgiften ifall vi inte mottagit en korrekt avanmälan.

Avanmälan ska ske minst 7 dagar innan kursstart om inget annat är överenskommet, senare avanmälan debiteras med 200:- i avanmälningsavgift per workshop.

 

Såklart finns det omständigheter att ta hänsyn till (så som sjukdom, ändrat arbetsschema m.m) och kan ni uppvisa ett läkarintyg, jobbintyg eller annat officiellt dokument som verifierar ert avanmälningsbehov behöver ni inte betala någon kursavgift. OBS! En avanmälningsavgift utgår alltid då avanmälan sker senare än en vecka innan kursstart, även om intyg kan uppvisas!

Hur gör man en avanmälan?

En avanmälan sker via info@ritmolatino.se och som avanmälningsdatum räknas dagen vi fick in mejlet. Uppge namn och referensnummer för anmälan och, vid eventuellt återbetalning, även clearing- och banknummer.

 

När du anmäler dig eller ditt barn till våra kurser ska tänka på att extrakostnader kan förekomma för danskläder /skor , biljetter för dansuppvisning etc...

Dansuppvisning är ej obligatorisk men  det är en aktivitet som vi erbjuder till alla som dansar hos oss för att de ska lära sig att uppträda. 

 

Betalning av kursavgiften sker via den faktura som skickas med ert antagningsbesked eller kontant på plats vid till exempel prova-på-tillfälle. OBS! Ni betalar alltså inte förrän vi bekräftat att ni fått en plats på kursen och antagningsbesked mottagits.

FULLTECKNADE KURSER/INSTÄLLDA KURSER/SCHEMAÄNDRINGAR

Vi förbehåller oss rätten att stänga anmälan till kurser då de blir fulltecknade. Likaså förbehåller vi oss rätten att ställa in kurser som där vi inte fått in tillräckligt många anmälningar, samt att göra schemaändringar.

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACT

US

Tel. 0761395921

Stationsgatan 1 

82330 Kilafors 

Gamla komsun lokal mitt i mot Hälsocentral 

VISIT
US

Monday - Friday

Saturday 

Sunday 

 

TELL

US